fortepan_4176_ajtonyitas.jpgVajon mi rejtőzhet egy megállított pillanat, egy mozdulat, egy mosoly mögött? Milyen történetet lehet szőni egy kép köré? Az általunk kiválasztott hat fotó valamelyikéről írott novellát várunk pályázatunkban.

Nem könnyű kitűnni a sok tollforgató közül, ám a TotáLiber most lehetőséget ad novellaírók számára. Hat külön­leges hangulatú fotót válogattunk ki a Fortepan online privátfotó-gyűjteményéből, a pályázók feladata ezek valamelyikéről novellát írni legfeljebb 15 000 karakter terjedelemben. Egy szerző maximum 3, korábban még meg nem jelent pályaművel nevezhet.

A novellákat elismert szakemberekből, irodalomtörténészekből álló független szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai: Sándor György, Kossuth- és Jászai Mari-díjas író, előadóművész, Horváth Bence, a Kortárs Kiadó vezetője és Antall István, a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője.

A novellapályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a legjobb pályaművekből pedig válogatáskötetet jelentetünk meg a 84. Ünnepi Könyvhétre.

Beküldési határidő: 2013. április 30.

A részletekről honlapunkon tájékozódhattok.

3 komment

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://totaliber.blog.hu/api/trackback/id/tr515093104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása