KönyvFieszta a budapesti Akvárium Klubban

karacsonyi_konyvfieszta_kicsi3.jpgA legjobb könyvek kedvezményes vására; 50 könyv- és képregénykiadó kínálata; dedikálások, beszélgetések, könyvbemutatók, koncertek; Molytali és Rukkola-játékok; a kiadók és olvasók találkozója; és még sok minden más. Ezzel ajánlja magát a 2012. december 13-ától 16-áig tartó karácsonyi KönyvFieszta és Hungarocomix 2012 rendezvény.

És ez tényleg így igaz, számos program várja nemcsak az ajándékvadászokat, hanem a megpihenőket, az érdeklődőket vagy csak a szimplán olvasni szeretőket is. 2012. december 13-án, csütörtökön például a Magyar Képregény Szövetség tagjai mutatják be újdonságaikat, de fiatal, első kötetük megjelenése előtt álló szerzőket is megismerhet a közönség a Fiatal Írók Szövetségének szervezésében, csütörtökön és pénteken egyaránt.

Aztán a lélek megpihenéséhez nyújthat egy kis segítséget 2012. december 14-én, pénteken este a Lennonádé — Tai Chi Teacher ősbemutató koncert: „Elmenni volna jó, nem legózni tovább itthon. Találni mást, találni jobbat. Valami tisztábbat, nem is, inkább csak egyszerűt. Könnyebbet, mert hát az se lenne baj. Biztosan jobb lesz. Vagy, ha az nem is, legalább végre valami más.” Az ajánló szerint a „csapat lelki tornagyakorlatokat dolgoz fel, könnyűzenének álcázva” — ez azért jól jöhet, így a karácsonyi rohanásban.

2012. december 15-én, szombaton „Boszorkányok pedig vannak” címmel a legújabb svéd ifjúsági bestseller, A Kör — az Engelsfors trilógia első kötete szerzőivel, Mats Strandberggel és Sara B. Elfgrennel találkozhatnak a bátrak, virtuálisan. S aznap este még arra is juthat idő, hogy a könyvszeretők Illyés Gyulára emlékez­zenek születésének 110. évfordulóján. Az este hatkor kezdődő beszélgetésen Illyés Gyula Ráadás élet — Válogatott és kiadatlan versek című kötetéről és az Irodalmi Magazin Illyés-emlékszámáról lesz szó.

Persze a kiadók számtalan akcióval csalogatják és várják az ajándék­keresőket is, hiszen mégiscsak ilyen napokat élünk. De azért én a magam részéről szívből örülök annak, hogy nemcsak az aranyporos angyalkák és a kenyérlángosok fesztiváloznak ilyenkor, adventkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaliber.blog.hu/api/trackback/id/tr724960731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása