Az Országos Idegennyelvű Könyvtár (OIK) december elején indította el karácsonyi akcióját. A könyvtár alapvető feladata, hogy a világnyelvek mellett gyűjtse és rendelkezésre bocsássa a Magyarországon élő nemzetiségek irodalmát. Az olvasók közel 12 000 könyv, illetve 200 magyar és idegen nyelvű folyóirat között válogathatnak.


Az OIK a „Könyvtárat ajándékba!” akciójával lehetőséget biztosít arra, hogy személyre szóló könyvtárjegyet vásárolhassunk egy olyan ember számára, aki éppen idegen nyelvet tanul. Így jobban megismerheti az adott nyelv kultúráját és irodalmát.

Ha meglepnéd valamelyik ismerősödet ezzel a hatalmas ajándékkal, nincs más dolgod, mint bemenni a könyvtárba (1056 Budapest, Molnár u. 11.) a megajándékozandó ember adataival (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím), és a könyvtár munkatársai már el is készítik az olvasójegyet.

Az ajándékjegy ára megegyezik az éves beiratkozási díjjal, erről a könyvtár honlapján lehet tájékozódni. Az olvasójegy érvényessége nem a vásárlástól, hanem az aktiválás napjától számít, a megajándékozottnak egy éve van a beváltásra. Az ajándékot már beiratkozott olvasók is felhasználhatják, itt természetesen számolni kell az eredeti beiratkozás lejárati dátumával.

Jó olvasást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaliber.blog.hu/api/trackback/id/tr203448334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása