A Young & Battaglia dizájnstúdió válasza a kérdésemre.

Talán ismerős az a városi legenda, melyben az egyszeri ember besétál a könyvesboltba, majd frissen berendezett lakásába vásárol a fal színéhez és az ülőgarnitúra kárpitjához illő 175 centiméternyi zöld és ugyanennyi kék könyvet. Innen már csak egy lépés az angol Young & Battaglia dizájnstúdió tapétája, mellyel a könyvesboltot és a cipekedést is megspórolhatjuk, a végeredmény pedig igencsak szemrevaló. Egy kis trompe l’oeil, mely a giccshatáron mozog ugyan, mégis összekacsint velem, az olvasóval, akinek csupasz lenne az a fal könyvek nélkül.

 

Forrás
Nice Decors

1 komment

Címkék: dizájn

A bejegyzés trackback címe:

https://totaliber.blog.hu/api/trackback/id/tr223334876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbsmbs 2011.11.02. 15:32:24

Hát ez nagyon gáz. Bár a minap hallottam, hogy egy 20 év körüli lány két polcnyi könyvre rácsodálkozva felkiáltott: Hogy itt mennyi könyv van!
süti beállítások módosítása